Gesprekskring

Iedere maand, op een dinsdagmorgen, is er in de Wilhelminakerk de mogelijkheid om aan te schuiven bij een groep mensen die met elkaar in gesprek gaan. de afgelopen tijd zijn er gedachten, ervaringen en vragen uitgewisseld over het boekje “Levenslessen uit het klooster” van ds. Gertrudeke van der Maas. De onderwerpen wisselen elkaar af. Er is in de gesprekskring vertrouwen en respect voor elkaars verhalen en ervaringen. De kring is open, dus u bent iedere keer van harte welkom om mee te doen.

Rouwverwerking

Eens per drie maanden, op een dinsdagochtend om 10.00 uur, bent u van harte uitgenodigd om aan te schuiven voor een gesprek. Er is tijdens dit gesprek ruimte voor het delen van verhalen, van ervaringen van gemis en verdriet, met anderen die ook een geliefde hebben verloren. Er is veel herkenning en dat doet goed.
Sommige mensen, die een dierbare verliezen, ervaren het gemis in het tweede, derde of vierde jaar veel heviger dan in het begin. Het eerste jaar kan het zijn dat er nog zoveel geregeld moet worden en dat je een beetje geleefd wordt. Het delen van ervaringen met anderen die weten wat het is om bv. een partner of een kind te moeten missen, kan helend zijn. Wees welkom!

Wilhelminakerk

Beemterweg 7
7341 PB Beemte Broekland
Privacy- en Cookiebeleid

Nieuwsbrief als email

Invalid Input

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geloof - Hoop - Liefde


 logo 2

ANBI