CHRISTELIJKE OUDEREN DIENST (COD)

Gemeenteleden van de wijkgemeente Noord/Wilhelminakerk die 75 jaar of ouder zijn vallen onder de doelgroep van de COD.
Zij worden als ze de leeftijd van 75 jaar bereiken, bezocht door vrijwilligers (bezoeksters) van de COD met de vraag of ze deel willen nemen aan de activiteiten van de COD en of ze bezoek op prijs stellen.

De COD organiseert 3 keer per jaar een activiteit. Dat kan bijvoorbeeld zijn een lezing of een bingomiddag.
Een keer per jaar, in de herfst, wordt er een grote activiteit georganiseerd, als een busreis of een gezellige middag die met een diner wordt afgesloten.
Met Pasen en kerst zijn er paas- en kerstvieringen in de Wilhelminakerk, die met een broodmaaltijd worden afgesloten.
Een nieuwe activiteit van de C.O.D. is het samen eten met alleengaanden.

Senioren bijeenkomsten van de COD 2020

20-02 Dhr. Hans Trapman komt ons interessante dingen vertellen over de stichting “Geef een koe” en met name over het project dat de stichting heeft in Kirchizie.
09-04 Geannuleerd Paasviering met medewerking van het koor “De Eendracht” uit Terwolde o.l.v. dirigent dhr. Hans Mol.

Alle middagen beginnen om 14.30 uur. U bent van harte welkom.
Info: Truus Vegter, tel.nr. 5418067

Samen koken en eten
Op woensdag 23 oktober 2019 was de aftrap van het eetproject voor alleengaanden.
Met 9 deelnemers en 2 kooksters kwamen we om 11.00 uur bij elkaar in de Wilhelminazaal, waar de koffie met appeltaart al klaar stond. In de voorbereiding was al het een en ander klaargemaakt, maar de aardappelen werden nog aan de tafel geschild en de groente klaargemaakt. Daarna was het, in een gezellige sfeer, samen eten!
Zie fotogalerij

Wilt u meer weten over de COD, ook dan kunt u contact opnemen met:
Truus Vegter, bestuurslid,
telefoon:055-5418067,