CHRISTELIJKE OUDEREN DIENST (COD)

Gemeenteleden van de wijkgemeente Noord/Wilhelminakerk die 75 jaar of ouder zijn vallen onder de doelgroep van de COD.
Zij worden als ze de leeftijd van 75 jaar bereiken, bezocht door vrijwilligers (bezoeksters) van de COD met de vraag of ze deel willen nemen aan de activiteiten van de COD en of ze bezoek op prijs stellen.

De COD organiseert 3 keer per jaar een activiteit. Dat kan bijvoorbeeld zijn een lezing of een bingomiddag.
Een keer per jaar, in de herfst, wordt er een grote activiteit georganiseerd, als een busreis of een gezellige middag die met een diner wordt afgesloten.
Met Pasen en kerst zijn er paas- en kerstvieringen in de Wilhelminakerk, die met een broodmaaltijd worden afgesloten.

Senioren bijeenkomsten van de COD 2019

21-02 Dhr. Chris van Asselt laat ons het leven zien van de bijenvolken
18-04 Paasviering met medewerking van het Christelijk Gemengd Koor Hoog Soeren o.l.v. dirigent Wim Klaassen
27-06 Gezellig samenzijn met oud Hollandse spelen
10-10 Jaarlijks reisje
14-11 Tijdens deze middag zal het duo DiJon optreden, twee muzikanten met gitaar en zang
17-12 Kerstviering

Alle middagen beginnen om 14.30 uur. U bent van harte welkom.
Info: Truus Vegter, tel.nr. 5418067

Wilt u meer weten over de COD, ook dan kunt u contact opnemen met:
Truus Vegter, bestuurslid,
telefoon:055-5418067,