• Kidskerk

• Jeugd opstart

• Rock Solid

Kidskerk

Jaarthema Kidskerk 2019 - 2020: Beleef het in de Tuin!
In de tuin is er het groeien en bloeien, maar het is ook de plek voor ontmoeting en rust. Zoals de seizoenen: daarbij is er een tijd van bloei en groei en een tijd van rust en snoeien. Beleef het in de Tuin gaat ook over zintuigen. Er is een boom waar vruchten in komen te hangen met de namen van de kinderen erop. Er is altijd plaats voor nieuwe kinderen!

Het programma begint om 10.00 uur en de afsluiting is om 11.00 uur. Er is een vertelling, samen iets drinken en eten en een creatieve verwerking van het verhaal. Het is gezellig bij de Kidskerk! Wil je een keer komen kijken? Weet dat je welkom bent!
Vriendjes en vriendinnetjes mogen mee.

Komende data:

2019: 15 september, 10 november, 15 december

2020: 5 januari (bingo), 9 februari, 8 maart, 5 april (Palmpasenstokken maken), 3 mei, 14 juni en 12 juli (afsluiting van het Kidskerkseizoen buiten de kerk)

Tienerkerk

De Kidskerk bloeit nog steeds met iedere maand zo’n 20 kinderen. De oudste kinderen gaan dit jaar naar groep 8. Voor deze groep zijn we op de startzondag, 15 september, om 10.00 uur gestart met een vorm van Tienerkerk.
De kinderen komen boven in de kerk in een eigen ruimte samen. De ruimte is opgeknapt en gezellig gemaakt. De groep is bezig volgens de methode: WeekPreekCake.
Er is cake en drinken, er wordt samen gedeeld hoe de afgelopen week was en er is een thema voor verdere verdieping. Natuurlijk wordt daarbij gebruik gemaakt van voor de kinderen aantrekkelijke spelletjes. Er wordt op ingezet de onderlinge band tussen de kinderen te versterken.
Annelies te Loo en Brianne van ’t Veer hebben de leiding. Ze hebben er zin in!
Wil je meer weten over de Tienerkerk dan kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gaat jouw kind dit jaar naar groep 8 of naar de eerste klas van de middelbare school en vind je dit iets voor hem/haar? Alle kinderen in deze leeftijd zijn van harte welkom!

Tienerkerk

You can not load Article(ID:63) into itself

Rock Solid

Onder die naam komen jongeren, de doelgroep is ongeveer 12- tot 16-jarigen, samen in of bij het dorpshuis ‘Ons Huus’ in de Beemte. Jonge mensen die elkaar kennen of leren kennen, elkaars gezelschap zoeken, met name bezig zijn met de dorpsbelangen, hun binding met het buitenleven is een belangrijke zaak.
Samen spelen, samen praten, over gewone en ook over diepere dingen.
De programma’s van Rock Solid komen oorspronkelijk van Youth for Christ.
De Wilhelminakerk participeert in dit project. Vrijwilligers uit Beemte Broekland geven leiding.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bram Neuteboom Spijker, tel. 0633567678.

Rock Solid