Kidskerk

Jaarthema Kidskerk 2019 - 2020: Beleef het in de Tuin!
In de tuin is er het groeien en bloeien, maar het is ook de plek voor ontmoeting en rust. Zoals de seizoenen: daarbij is er een tijd van bloei en groei en een tijd van rust en snoeien. Beleef het in de Tuin gaat ook over zintuigen. Er is een boom waar vruchten in komen te hangen met de namen van de kinderen erop. Er is altijd plaats voor nieuwe kinderen!

Het programma begint om 10.00 uur en de afsluiting is om 11.00 uur. Er is een vertelling, samen iets drinken en eten en een creatieve verwerking van het verhaal. Het is gezellig bij de Kidskerk! Wil je een keer komen kijken? Weet dat je welkom bent!
Vriendjes en vriendinnetjes mogen mee.

Komende data: 15 september 2019, 10 november, 15 december, 5 januari 2020 (bingo), 9 februari, 8 maart, 5 april (Palmpasenstokken maken), 3 mei, 14 juni en 12 juli (afsluiting van het Kidskerkseizoen buiten de kerk)