PKN

Wilhelminakerk

Startzondag

Preekrooster
Datum: zondag 15 september 2019 09:00

Locatie: Wilhelminakerk

Startzondag 15 september
We beginnen de startzondag met een gezamenlijk ontbijt om 9.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Neem buur, vriend, familielid mee. Gezellig om samen zo de zondag te beginnen. Aanvang van de dienst is 10.00 uur.
Het thema van de dienst is ‘Toekomstdromen’. Welke dromen heb jij voor de toekomst? Zijn die vastomlijnd of weet je nog niet zo goed wat je wilt? Zijn je dromen in de loop van de tijd veranderd? Welke dromen heb je wanneer je ouder wordt? Als geloofsgemeenschap denken we ook na over de toekomst. Wat zouden we graag willen en wat is er mogelijk? En wat zijn Gods dromen voor de toekomst van de wereld? Wat heeft Hij beloofd?
Het koor ‘In Between’ uit de Vecht komt weer zingen. Het is heerlijk om met hen mee te zingen. Het is fijn dat er katholieke buren in de viering zijn om samen de start van een nieuw seizoen te maken.
Voor kinderen vanaf groep 7 is er de start van de Tienerkerk! Voor jongere kinderen is er Kidskerk. Na afloop bent u uitgenodigd om elkaar verder te ontmoeten bij koffie/thee en een hapje en een drankje. We hopen u te ontmoeten!
Hartelijke groet, Jolanda Al-van Holst