PKN

Wilhelminakerk

Tienerkerk

Jeugd
Datum: zondag 15 september 2019 10:00

Tienerkerk
De Kidskerk bloeit nog steeds met iedere maand zo’n 20 kinderen. De oudste kinderen gaan volgend jaar naar groep 8. Voor deze groep willen we op de startzondag 15 september om 10.00 uur starten met een vorm van Tienerkerk.
De kinderen komen boven in de kerk in een eigen ruimte samen. De ruimte wordt voor die tijd opgeknapt en gezellig gemaakt. De groep zal aan de slag gaan volgens de methode: WeekPreekCake.
Er is cake en drinken, er wordt samen gedeeld hoe de afgelopen week was en er is een thema voor verdere verdieping. Natuurlijk wordt daarbij gebruik gemaakt van voor de kinderen aantrekkelijke spelletjes. Er wordt ingezet om de onderlinge band tussen de kinderen te versterken.
Annelies te Loo en Brianne van ’t Veer zullen de leiding vormen. Ze hebben er zin in!
Wil je meer weten over de Tienerkerk dan kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gaat jouw kind volgend jaar naar groep 8 of naar de eerste klas van de middelbare school en vind je dit iets voor hem/haar? Alle kinderen in deze leeftijd zijn van harte welkom!

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.