PKN

Wilhelminakerk

 

Startzondag (max. 40 bezoekers)

Preekrooster
 Geen plaatsen meer beschikbaar
 
0
371
Datum: zondag 11 juli 2021 10:00

Locatie: Wilhelminakerk

Voorganger ds. J. Al - van Holst

Startzondag 19 september
Deze zondag willen we om 9.00 uur beginnen met een gezamenlijk ontbijt in de kerkzaal. De stoelen geven ons de mogelijkheid om ook tafels tussen de stoelen te plaatsen waar een ieder aan kan ontbijten. Gezellig!
Om 10.00 uur begint de kerkdienst met als thema: ‘Goed je te zien!’
Het is mooi dat we weer van start kunnen gaan met een nieuw seizoen van activiteiten. De Kidskerk en Tienerkerk gaan weer van start, de C.O.D. organiseert een bingomiddag, ook de gespreksgroepen beginnen weer. Dan is het fijn om elkaar weer te zien.
‘Goed je te zien! Hoe gaat het met je?’ Met elkaar meeleven in tijden waarin er veel in de wereld om ons heen gebeurt en misschien ook wel veel in ons persoonlijk leven. Met elkaar meeleven past ons allemaal. Er zijn te weinig schouders om de pastorale zorg voor de hele gemeente te dragen. Laten we ieder ons steentje bijdragen in het omzien naar elkaar en de mensen om ons heen.
Het koor In Between komt zingen in de dienst. Zij zullen met acht zangers op het liturgisch centrum staan.
Na de dienst is er koffie en een hapje en een drankje. Dat alles in de kerkzaal. We hopen op een mooie start!

Kidskerk
Wat is het goed om weer plannen te kunnen maken voor een nieuw seizoen! Het thema van de komende maanden zal zijn: ‘De dierentuin van God’. Iedere maand staat er een bijbelverhaal centraal waar een dier of dieren in voorkomen.
De kinderen van de Kidskerk en hun vriendjes en vriendinnetjes worden van harte uitgenodigd om samen te ontbijten om 9.30 uur in de Wilhelminazaal. Vanaf 10.00 uur begint de Kidskerk.
Het scheppingsverhaal zal worden verteld. God schiep het licht, de aarde, de hemel, de dieren en ook de mens. En God zag dat het goed was!
Ouders van kinderen die de kerkdienst willen bijwonen moeten zich aanmelden via de website.
We hopen op een gezellige ochtend!

Tienerkerk
Het is verheugend om te horen dat de tieners er weer in zin hebben om elkaar te ontmoeten bij de Tienerkerk! Er zijn ook een aantal oudsten van de Kidskerk die doorstromen en zo wordt het een mooie groep tieners boven in hun eigen ruimte. Er moet zelfs een tafel bijkomen!
Ook bij hen zal het gaan over: ’Goed je te zien! Hoe gaat het met je?’ De tieners zijn van harte welkom om samen boven te ontbijten om 9.30 uur. Er is alle ruimte en tijd om bij te praten hoe het met een ieder is. En natuurlijk is er ook weer een leuk spel.
De leiding ligt in handen van Annelies te Loo en Maaike Hissink. We zijn bijzonder blij dat Maaike de leiding komt versterken!
We hopen ook een leuke ochtend!

 

Nog beschikbare plaatsen
40
Totaal aantal plaatsen
40