Uitnodiging kennismaking met Mevr. Ds. Petronella (Ella) Kamper

donderdag 4 april 2024 19:30

De volgende mededeling is op zondag 24 maart jl. in de kerkdienst in onze Wilhelminakerk gedaan. Deze wordt op 1e Paasdag, in alle Apeldoornse wijkkerken gedaan.

De Algemene Kerkenraad en de Kerkenraad van de wijkgemeente Wilhelminakerk maken aan de gemeente bekend dat zij voornemens zijn in de vacature van ds. Jolanda Al een beroep uit te brengen op Mevr. Ds. Petronella (Ella) Kamper, predikant in de protestantse gemeentes Driel (50%) en Heteren (30%).

Op donderdagavond 4 april a.s. om half acht komt ds. Kamper kennismaken met de gemeenteleden. U wordt allemaal van harte uitgenodigd voor deze kennismakingsavond.

Tijdens deze kennismaking zal ds. Kamper zich aan de gemeente presenteren om daarna met de gemeenteleden in gesprek te gaan.

In de loop van de avond volgt er een stemronde. Als minimaal 2/3 van de aanwezige gemeenteleden voor het beroepen van ds. Kamper stemt zal de kerkenraad en de AK een beroep op haar uitbrengen.

De kerkenraad hoopt op een grote opkomst. Daarom wordt de avond gehouden in de kerkzaal zelf, die daarvoor met de tafels uit de Wilhelminazaal zal worden ingericht met gezellige zitjes waar ds. Kamper langs kan gaan om persoonlijk kennis met u te maken.

De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Nogmaals, u bent van harte uitgenodigd.
Tot ziens op 4 april.

Beemterweg 7