Wilhelminazaal

De Wilhelminazaal is een mooie ruimte voor kerkelijke activiteiten maar ook een fijne gelegenheid die men kan huren voor een verjaardag, condoleance, uitvaart of iets anders.
TrouwringenOok als officiële trouwlocatie van de gemeente Apeldoorn, mag deze ruimte worden gebruikt.
Het kerkelijk en burgerlijk huwelijk onder één dak is dus mogelijk.
De exploitatiecommissie beheert het geheel en organiseert diverse activiteiten in en om de Wilhelminazaal.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een activiteit of in huren, dan kunt u contact opnemen met:

Wim Bomhof, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 055-3121524, 06-22220047 en/of Tootje Vos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 055-3121520.