Christelijke Ouderen Dienst (C.O.D.)

Gemeenteleden van de Wilhelminakerk van 75 jaar en ouder vallen onder de doelgroep van de Christelijke Ouderen Dienst (C.O.D.). Als gemeenteleden 75 jaar zijn, worden zij, als ze dat willen, door één van onze bezoeksters (vrijwilligers) bezocht. Momenteel hebben wij als C.O.D. 23 bezoeksters.

Deze bezoeksters hebben allemaal een aantal senioren waar zij dus contact mee onderhouden. Sommige senioren worden geregeld bezocht, anderen vinden het goed als er alleen iemand komt voor hun verjaardag. De senioren worden ook allemaal persoonlijk uitgenodigd voor de ontspanningsmiddagen, de paasviering, het kerstfeest en de eventuele bustocht. Dit doen wij natuurlijk alleen als de senioren aangegeven hebben bezoek op prijs te stellen.

Aan het begin van het jaar stellen wij de data van alle festiviteiten vast. Wij houden een paar ontspanningsmiddagen. Deze zijn van diverse aard: lezingen, cabaret, power point presentaties, bingo enz. Meestal organiseren wij in de herfst een bustocht. Met de paas- en kerstviering werkt ook ds. Jolanda Al- van Holst mee. Bij deze vieringen hebben wij meestal in de liturgie ook medewerking van een zang/ muziek groep of een solo zanger/zangeres. Hierna houden wij een gezamenlijke broodmaaltijd. De tijden van de ontspanningsmiddagen zijn van 14.30 uur tot 16.30 uur, paas- en kerstviering tot ongeveer 17.30 uur. Wij beginnen altijd eerst met koffie/thee met iets lekkers, in de pauze is er dan ook weer koffie en thee. Sommige bezoeksters bakken zelf wat lekkers. Op deze middagen is iedereen van harte welkom, ongeacht de leeftijd. Bent u niet uitgenodigd, dan wel even doorgeven dat u komt aan onderstaande personen of aan Mien van Es tel: 055-5222904.

De data voor 2018 zijn als volgt:

Paasviering donderdag 29 maart Witte Donderdag m.m.v. het Vrouwen Kleinkoor ‘Elle Chante’ o.l.v. Helga van Cooten.
Bingomiddag donderdag 31 mei
Iets anders dan anders dinsdag 9 oktober verder informatie volgt t.z.t.
Ontspanningsmiddag donderdag 15 november verder informatie volgt t.z.t.
Kerstviering dinsdag 18 december

Dit alles natuurlijk onder voorbehoud.

Wilt u meer informatie over de C.O.D. dan kunt u altijd de volgende personen benaderen:

Voorzitter C.O.D.: Ineke Bomhof Bellertstraat 20  7341 PG  Beemte Broekland tel: 055-3121326 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ouderling, tevens 2e voorzitter C.O.D.: Truus Vegter Broeklanderweg 82  7341 PN  Beemte Broekland
tel: 055-5418067.